Levering

Transportmåter

Alle bestillinger på korkbutikk.no leveres av enten POSTEN/BRING eller KORKBUTIKK selv.

LEVERING MED POSTEN/BRING POSTPAKKE

Bestillinger med totalvekt under 35 kg og innenfor Posten/Bring sine godkjente distribusjonsvolum, distribueres av Posten/Bring og leveres til de aller fleste adressene i Norge. Bestillinger distribuert av Posten/Bring leveres som "Klimanøytral Servicepakke" til nærmeste postkontor /post i butikk. Prisen for levering med Bring vil være fra 160,- og oppover, avhengig av vekt, volum, hvor i landet varen skal leveres og hvilken leveringsmåte kjøper velger. Konkrete fraktpriser på postpakkelevering vil bli vist i handlevognen når du har skrevet inn sitt postnummer, såfremt varene er innenfor gitte krav.

Forsinket levering

Dersom varene ikke kan leveres til antatt/forventet tid vil du bli kontaktet, og få tilbud om en tilsvarende vare eller en ny antatt/forventet leveringsdato. Dersom forsinkelsen ikke skyldes forhold hos KORKBUTIKK vil leveringstiden utsettes med en tid som etter omstendighetene er rimelige.

Retur og bytte

Inntil 7 dager etter kjøpsdato kan du returnere varer og få pengene tilbake. Kun ubrutte forpakninger og ubrukte varer tas i retur. Kjøp på nett og telefon er i tillegg ivaretatt gjennom en egen angrerettlov. Ved retur og bytte står du selv for returfrakten og er ansvarlig for skader som kan oppstå under transporten.